Monday, July 6, 2020
 

Dataplus wint Microsoft Partner of The Year Award

Waalre / Schiphol, 6 juli 2011 – Dataplus heeft op dinsdag 5 juli 2011 tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Microsoft Partner of The Year Awards de “Healthcare Partner of The Year” uitgereikt gekregen. Tijdens dit evenement worden de partners, welke zich het afgelopen jaar op een positieve manier onderscheidde hebben, beloond met een prestigieuze award. Dataplus ontvind de award uit handen van José Strijbos, Business Manager Healthcare Microsoft.
Binnen de categorie “Healthcare” of “Zorgsector” waren drie genomineerden; Agile, Insight en Dataplus. Mathieu Sponselee Sales Manager van Dataplus geeft aan: “Dataplus is uiteraard zeer vereerd en verheugd met het winnen van deze prestigieuze Microsoft Award. Het is ten eerste een onderkenning van onze expertise op gebied van de zorgsector. Maar tevens geeft deze Award aan dat wij ons vak als IT partner en licentie specialist verstaan”.
  
Motivatie
De motivatie om Dataplus als winnaar te kronen was ten eerste het feit dat Dataplus zeer veel ‘anuity’ contracten gesloten heeft met klanten, hetgeen aangeeft dat men een  strategisch relatie heeft met klanten en een lange termijn visie nastreeft. Mathieu Sponsolee geeft aan: “Wij zorgen altijd dat we tijdig met klanten in gesprek gaan over verlenging van contracten, de development roadmap van Microsoft en bepaalde innovaties. Je kunt klanten niet voor het blok zetten met allerlei korte termijn acties, wij doen alles gedegen, met een realistische planning en vooral in goed overleg”.

Verder wordt Dataplus geprezen voor de continue groei in omzet, dit zeker ten opzichte van de markt en de concurrenten. Microsoft geeft verder aan dat Dataplus een echte partner is met een goede teaming en een goed doordacht partner ecosysteem heeft ontwikkeld met Winvision en Performation als vaste partners. Het is dan ook logisch dat beide partijen, Winvision en Performation ook in de prijzen vielen.

Over Dataplus
Dataplus is al 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop en advisering van softwarevolume contracten. Ze beheren onder andere de softwarecontracten van diverse organisaties en branche verenigingen. De visie van Dataplus is: houd het makkelijk en duidelijk. Uit hun jaren lange ervaring blijkt dat zij heel eenvoudig de vertaalslag kunnen maken tussen de diversen licentie structuren. Hun missie is het leveren van hoogwaardige adviezen en diensten met betrekking tot volumelicentie contracten. Betalen voor producten die u daadwerkelijk gebruikt is geen overbodige luxe, maar uw goed recht. Ze denken graag mee naar stappen die leiden tot rust, compliancy en optimaal licentie management.

Event in de zorg
Dataplus organiseert op 11 oktober in het Philips Stadion te Eindhoven. Met Ab Klink en Maarten van der Weijden als gastsprekers beloofd dit weer een informatieve dag te worden.  Meer informatie hierover neem contact op met Dataplus. 
 

Contact
Mathieu Sponselee
Dataplus Netherlands       
M:  +31 (06) -29605398
T: +31 (0)40-2215115
E: m.sponselee@dataplus.nl
I: www.dataplus.nl