Monday, July 6, 2020
 
 

Dataplus wins Sophos Partneraward

 

Donderdag 9 juni 2011 hield Sophos haar jaarlijkse uitreiking voor de Partner of the year awards. Tijdens deze avond worden de partners, welke zich het afgelopen boekjaar van Sophos, op een positieve manier onderscheidde beloond met een prestigieuze award.

Dataplus is hierbij in de prijzen gevallen als “ Healthcare Partner of The Year”. Deze bijeenkomst werd gehouden in Nieuwegein. Dataplus is zeer vereerd met deze onderscheiding. De Award werd uitgereikt aan Mathieu Sponselee Sales Manager van Dataplus door Ann Deruytter Channel Manager Benelux. De officiële naam van deze award is “Best Sophos Healthcare Sector focused Partner of the Year 2011” 

De Relatie
Sophos en Dataplus hebben in de zomer een afspraak gemaakt over het zorgsegment,  deze afspraak heeft de klantenset van Dataplus veel geld bespaart op aanschaf van de Sophos licenties.  Mathieu Sponselee (Sales Manager Dataplus)  De gesprekken met Ann Deruytter verliepen prettig en constructief samen met het complete portfolio van Sophos kunnen wij onze klanten een kwalitatief goed product bieden tegen speciale condities. Veel van onze klanten zien Dataplus als Trusted Partner en vragen ons dus om advies in security trajecten. Sophos is dan een partner waar je goed en adequaat mee kan schakelen.

Over Dataplus
Dataplus is al 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop en advisering van softwarevolume contracten. Ze beheren onder andere de softwarecontracten van diverse organisaties en branche verenigingen. De visie van Dataplus is: houd het makkelijk en duidelijk. Uit hun jaren lange ervaring blijkt dat zij heel eenvoudig de vertaalslag kunnen maken tussen de diversen licentie structuren. Hun missie is het leveren van hoogwaardige adviezen en diensten met betrekking tot volumelicentie contracten. Betalen voor producten die u daadwerkelijk gebruikt is geen overbodige luxe, maar uw goed recht. Ze denken graag mee naar stappen die leiden tot rust, compliancy en optimaal licentie management.

Over Sophos
Sophos is leverancier van antivirus software met uitgebreide mogelijkheden. Sophos is opgericht in 1985 en heeft haar hoofdkantoor in Amerika. Met meer dan 24 jaar ervaring wordt Sophos door meer dan 100 miljoen gebruikers vertrouwd
www.sophos.nl

Event in de zorg
Dataplus organiseert op 11 oktober in het Philips Stadion te Eindhoven. Met Ab Klink en Maarten van der Weijden als gastsprekers beloofd dit weer een informatieve dag te worden.  Meer informatie hierover neem contact op met Dataplus